Bizwords Logo

Tuzla Fly-In 2006 - eveniment aviatic la Tuzla, pe aerodrom privat

Pe data de 19 august 2006, un nou eveniment aviatic este programat in , de aceasta data unul privat, organizat de Regional Air Services in parteneriat cu Primaria Costinesti, se arata intr-o informare transmisa www.SMARTfinancial.ro.
"Evenimentul, desfasurat pe singurul aerodrom privat din , este un prilej in sine de a incerca sa dinamizam domeniul aviatiei private din tara noastra", spun organizatorii.
Manifestarea este conceputa a avea doua parti. Prima, realizata pentru public, include doua demonstartii aeriene: dimineata la Costinesti si dupa-amiaza la aerodromul Tuzla, cu salturi cu parasuta si acrobatii aeriene multiple.
Cea de-a doua parte este adresata participantilor cu aeronave: dupa pleacarea publicului si pana la inceperea Hangar Party este programata o discutie privind problemele evolutiei domeniului aviatiei generale in . Urmeaza Hangar Party pe aerodromul Tuzla, apoi un raliu aerian pe marginea plajei pana spre Delta si inapoi.
Pentru Public si participanti pe aerodromul Tuzla va mai exista o expozitie cu vanzare unde fiecare expozant va avea un mic cort si isi va prezenta oferta.
Nu lipseste nici concursul cu premii, care se va organiza pe plaja din Costinesti. Participanti vor fi toti turistii de pe plaja. Concursul va fi jurizat de Dorin Ivascu, presedintele Regional Air Services. Va fi premiata cea mai buna fotografie facuta de turisti parasutistilor. Premiul consta intr-o plimbare cu avionul de-a lungul litoralului.

www.SMARTfinancial.ro