Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

17 Sep Top Stiri

Oferta financiara a facut diferenta in cazul privatizarii CEC

'National Bank of Greece si banca ungara OTP au avut oferte financiare mai bune decat Raiffeisen pentru preluarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC), a declarat, marti, reprezentatul Raiffeisen Bank la negocieri', Andrei Stamatian.
'Se pare ca ceilalti au avut oferte mai mari decat a noastra. Cred ca oferta financiara a facut diferenta, pentru ca mai intai s-a vorbit despre oferta tehnica si ni s-a spus ca ne-am calificat toti, deci nu parea o problema. Cand s-a deschis oferta financiara, s-au calificat OTP si National Bank of ,' a explicat Stamatian. Acesta a refuzat sa dea detalii despre oferta Reiffeisen.
Potrivit ministrului finantelor publice, Sebastian Vladescu, Raiffeisen a iesit din cursa cu o diferenta de punctaj de 10 la suta, fara a preciza daca e vorba despre ofertele tehnice sau de cele financiare.
'Teoretic, Raiffeisen mai are inca sanse, infime, de a pune mana pe CEC', sustine Stamatian, deoarece comisia de privatizare a pastrat garantia angajanta depusa de banca pana la finalizarea procesului de privatizare.
'Ceea ce e totusi interesant e faptul ca noi am depus o garantie, pe care ei o vor retine, desi nu ne-am calificat, pentru ca, in cazul in care nu se inteleg cu cele doua banci, s-ar putea intoarce la noi. Ceea ce e putin probabil', a precizat Stamatian, fara a da detalii despre valoarea garantiei. Toti ofertantii au depus o garantie pentru participarea la privatizarea CEC.

www.rompres.ro

 

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro