Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

17 Sep Top Stiri

White Image relanseaza newsletterul ALTEX - Clubul Preturilor Mici

Bucuresti- 14 august 2006 - White Image relanseaza sub denumirea de de Clubul Preturilor Mici newsletterul celui mai mare retailer de electronice, electrocasnice si IT&C din .

Clubul Preturilor Mici se adreseaza tuturor celor care doresc sfaturi legate de achizitia si functionarea produselor electronice precum si celor interesati de serviciile oferite de ALTEX si ofertele de creditare. De asemenea newsletterul cuprinde promotiile de produse si servicii ALTEX si le ofera abonatilor posibilitatea de a economisi timp, acestia avand posibilitatea sa descarce catalogul ALTEX direct din newsletter.

In plus abonatii vor fi informati asupra evenimentelor ce se desfasoara in aria in care acestia isi au resedinta si vor beneficia de oferte particularizate adaptate interesului acestora.

White Image Loyalty Solutions isi doreste ca prin acest newsletter sa sprijine eforturile ALTEX de comunicare individualizata cu actuali si potentiali clienti.

Pentru a putea fi membru „Clubului preturilor mici” nu trebuie decat sa accesezi site-ul www.altex.ro si sa te abonezi la newsletterul ALTEX..

Despre ALTEX
ALTEX este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, cu peste 120 de magazine deschise in toate judetele din tara. ALTEX ofera clientilor sai o gama variata de produse, la cele mai mici preturi, punandu-le la dispozitie un sistem de finantare generos si extrem de flexibil, cu cea mai mica dobanda si cele mai mici rate. Acest sistem faciliteaza accesul tuturor categoriilor de consumatori la produse si echipamente de inalta calitate necesare confortului zilnic

Despre White Image - Loyalty Solution
White Image - companie specializata in email marketing si solutii de loializare, lucrand pentru peste 50 de marci din toate domeniile: retail, tehnologie, servicii financiare, consultanta, publishing, auto, training.
Tehnologia si serviciile oferite de White Image sunt proiectate pentru companiile care doresc sa creeze o stransa relatie cu actualii lor clienti. White Image a fost fondata la inceputul anului 2003 si este in prezent singura companie romaneasca implicata in comunitatea internationala „Email Service Provider Coalition” si partener al Habeas Inc – Email Trust Authority.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro