Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

15 Aug Top Stiri

In ?Top 100 femei de succes?, peste jumatate sunt oameni de afaceri

Doua dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania, Mihaela Radulescu si Andreea Marin, se afla in clasamentul "Top 100 femei de succes", intocmit de revista Capital si lansat ieri, la Hotel Intercontinental. Clasamentul prezinta 100 de personalitati feminine care au obtinut performante remarcabile in diferite domenii de activitate. Noutatea celei de-a doua editii a topului o constituie introducerea in competitie a romancelor care au cunoscut succesul in afara granitelor tarii.

Realizarea clasamentului cu femeile de succes a avut la baza cinci criterii: sa imbine perfect cariera cu viata de familie, sa aiba o familie implinita, sa fie placuta in lucrul cu oamenii, sa fie indrazneata si sa fie capabila de discutii la nivel inalt. Echipa de la Capital, care a facut aceasta selectie in patru luni, a sustinut ca situatia financiara nu a primat in intocmirea topului. In cursa au fost inscrise 167 de doamne, 67 dintre acestea nereusind insa sa treaca de criteriile exigente impuse de realizatorii topului, cariera, notorietatea, situatia financiara, implicarea sociala si realizarile pe ultimul an. La realizarea editiei de anul acesta a topului si-a adus contributia si soprana Mariana Nicolesco, cea care a ocupat anul trecut pozitia fruntasa in "Top 50 femei de succes".

Pozitia fruntasa este ocupata de Anca Vlad, proprietara uneia dintre cele mai mari companii din industria medicamentelor, presedintele Asociatiei Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania, proprietara pachetului majoritar al grupului KLTC si recent proprietara canalului de televiziune Pax TV, care urmeaza sa fie relansat sub titulatura Senso TV. Exista doua locuri 10, ocupate de Simona Marinescu, Coordonator Regional la Banca Mondiala, si Marie Rose Mociornita, presedinte onorific Fundatia "Casa Sperantei". O surpriza este clasarea sportivei Elisabeta Lipa, pe locul 6. Pe locul 19 o gasim pe Romanita Claudia Iovan, prezenta la lansarea revistei, alaturi de sotul sau.

Pe locul 29 se gaseste Nadia Comaneci, aflata anul trecut pe locul 10. Pe aceeasi pozitie se afla si actrita Maia Morgenstern. Celebra creatoare de moda Doina Levintza se afla pe locul 34. Frumoasa actrita de origine romana, Joanna Benedek, stabilita in Mexic, a fost clasata pe locul 37, alaturi de Mariana Bitang, antrenoarea Lotului National Feminin de gimnastica.

La numai 22 de ani, Diana Dandoe, cotata printre primele cinci modele ale lumii, a trecut pentru scurta vreme de pe podiumul de prezentare in Top 100, pe pozitia 47. Loredana Groza a fost instalata confortabil pe pozitia 56, fiind urmata de Mihaela Radulescu, pe 57. Vedeta de televiziune a declarat: "Ma bucur ca ma aflu in acest top. E o mandrie pentru mine sa constat ca nu numai femeile de afaceri sunt femei de succes". Brandusa Novac, directoarea Circului Globus, aflata pe pozitia 61, a declarat ca vrea egalitate intre sexe. "Este o recunoastere a meritelor, dar ar fi bine sa se intocmeasca un top combinat, sa nu fie impartirea asta pe sexe. Ar trebui sa existe dreptul la egalitate". Urmeaza Andreea Marin, pe pozitia 68, iar frumoasa Ramona Badescu, una dintre cele mai populare vedete din Italia, ocupa pozitia 72, la egalitate cu Andreea Esca. Teo Trandafir, in varsta de 36 de ani, declarata drept "Cea mai populara vedeta de divertisment" se regaseste pe locul 74, urmata de Monica Anghel, pe 76. Pe ultimul loc se afla Mirela Vescan, make-up artist.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro