Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

15 Aug Top Stiri

Aur la mondialul vinurilor pentru ?Grasa de Cotnari 2000?


In urma cu 10 ani, vinul „Grasa de Cotnari”, productia anului 1990, primea doar medalie de argint la Concursul International de Vinuri din Argentina. Pentru a lua aurul, a trebuit sa se nasca o noua generatie, cea din 2000, care apoi a fost „antrenata” timp de cinci ani in „salile de stejar” ale SC „Cotnari” SA.
Abia in acest an, dupa 15 ani de la cucerirea medaliei de argint in Argentina, si la numai cinci ani de la „nasterea” vinului „Grasa de Cotnari 2000”, „Cotnari” SA a reusit sa cucereasca aurul la Concursul International de Vinuri din Argentina.
Editia din acest an a concursului s-a bucurat de o participare numeroasa, mai exact 800 de vinuri din 20 de tari. Juriul, extrem de exigent, a acordat 49 de medalii de aur si 203 medalii de argint. Europa a reusit sa obtina 5 medalii de aur - dintre care una pentru „Grasa de Cotnari 2000” - si 8 medalii de argint. „Cel putin judetul Iasi, de putine ori reuseste sa primeasca o medalie de aur la un concurs mondial, pentru un anumit domeniu de activitate. Cred ca fiecarui cetatean din aceasta zona, dar si din Romania, rezultatul obtinut de «Cotnari» SA in Argentina ii trezeste sentimente de mindrie si satisfactie. De aceea, consider ca firma «Cotnari» SA a reprezentat cu cinste Romania si Europa la aceasta competitie internationala, iar vinurile de la Cotnari por fi oricind un ambasador al Romaniei in orice zona a lumii”, ne-a declarat domnul Constantin Deleanu, director general si presedintele Consiliului de Administratie al SC „Cotnari” SA.
sursa: Financiarul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro