Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

20 Sep Top Stiri

Cele mai tari masini pentru primavara 2006

Cele mai tari masini in aceasta primavara nu sunt tocmai cele mai ieftine. Jumatate din masinile prezentate mai jos reprezinta cele mai atragatoare masini de lux iar pretul este format din sase cifre. Si ce conteaza cel mai mult este faptul ca fac fiecare leut. Vorbim de Aston Martin de la Ford Motor, BMW M6 coupe si cel mai rapid Cadilac pe care l-a construit vreodata General Motors.

Aston Martin V-8 Vantage coupe

Data de iesire pe piata: inceputul lunii aprilie Pret CIP: 110.000 dolari Cel mai nou coupe de la Aston Martin este mult mai accesibil si are un pret mult mai avantajos. Vantage-ul V8 este o masina sport construita sa se ia la tranta cu Porsche 911.

 Audi Q7 SUV

Data de iesire pe piata: mijlocul lunii iunie (in Romania peste 6 zile) Pret CIP: 49.900 dolari Noul SUV dse la Audi este cel mai discutat vehicul de pe piata. Cu un motor V8 care ofera 350 CP, Q7 este unul dintre cele mai sportive SUV-uri de lux. In acesta categorie se includ Porsche Cayenne, BMW’s X5 si Infiniti’s FX.

BMW M6 coupe

Data de iesire pe piata: May Pret CIP: pret estimativ 100.000 dolari Una dintre cele mai bune sedan-uri in anul 2005 a fost BMW M5, iar M6 este cel mai urmasul in doua portiere. Cu un motor V10 care aduce 500 CP, M6 nu numai ca va fi cel mai puternic coupe de pe piata, dar si cel mai sofisticat multumita tehnologiei. Decapotabilul M6 va f9i urmatorul model ce va iesi pe piata insa data aparitiei nu a fost stabilita.

 Cadillac Escalade EXT pickup

Data de iesire pe piata: Mai Pret CIP: 54.210 dolari Cadilac Escalade EXT este una dintre cele mai sinistre masini americane. Noul model va iesi la vanzare in luna mai alaturandu-se modelului Cadilac Escalade SUV.

Cadillac XLR-V decapotabil

 Data de iesire pe piata: De vanzare Pret CIP: 100.000 dolari Modelul XLR-V a intrat in categoria modelelor al caror pret contine sase cifre. Modelul este placut la condus iar cei 443 CP il pune in competitie cu decapotabilul Mercedes SL55 AMG.

Fisker Coachbuild Tramonto decapotabila

Data de iesire pe piata:
De vanzare Pret CIP: 234.000 dolari Modelul Toramonto reprezinta ultimul efort facut de fostul designer pentru Aston Martin, Henrik Fisker. Volumul de productie pentru aceasta masina este de 150 de unitati pe o perioada de 12 pana la 15 luni. J

Jaguar XK decapotabil si coupe

Data de iesire pe piata: In showrooms mid-April Pret CIP: $75.500 (coupe); $81.500 (decapotabila) Daca doriti stil de avangarda sau peste medie, Jaguar XK nu este pentru dumneavoastra. Insa daca preferati clasicul, stilul sport in detrimentul design-ului inovativ modelul este cel mai indicat pentru dumneavoastra. Noul model foloseste un motor V8 cu 300 CP.

Mercedes-Benz Clasa GL SUV

Data de iesire pe piata: Mai Pret CIP: peste 50.000 dolari Noul SUV in 7 locuri de la Mercedes tinde sa impanzeasca Detroit-ul. In Statele Unite General Motors detine 70% din piata SUV-urilor, iar Cadilac Escaladeeste rivalul declarat pentru Mercedes clasa GL. Noul model ofera un condus linistit, dinamica sportiva multumita constructiei.

 Mercedes-Benz S600 sedan

Data de iesire pe piata: inceputul luni aprilie Pret CIP: 140.675 dolari Modelul S600 are pilot automat si la viteze mici masina se conduce singura. S600 foloseste un motor V12 cu 510 CP.
Sursa: Stiri Auto

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro