Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

22 Aug Top Stiri

ReductoStart si-a anuntat lansarea in centrele de business

Campania de informare asupra riscurilor si a tratarii corecte a obezitatii ReductoStart vine in ajutorul persoanelor profesional active, prin initierea unui program de informare in centrele business din Romania.

ReductoStart se alatura eforturilor oamenilor de afaceri romani de a fi informati asupra riscurilor la care sunt expusi si a dezavantajelor pe care le implica excesul ponderal. Campania de informare, ReductoStart vine in intampinarea nevoilor tuturor persoanelor active din punct de vedere profesional, care nu dispun de timpul fizic pentru o vizita la medic.
In marile centre de business vor fi prezenti medicii parteneri ai programului care vor raspunde la intrebarile celor interesati. De asemenea se vor imparti pliante informative si vor fi puse la dispozitia persoanelor interesate toate materialele si informatiile necesare in vederea optimizarii starii de sanatate, a prevenirii si tratarii obezitatii.
In secolul vitezei, subliniaza oficialii, una dintre capcanele care pot aparea este munca in exces, in spatii inchise, fapt ce diminueaza timpul alocat exercitiilor in aer liber sau in salile special amenajate. ReductoStart vine astfel in ajutorul populatiei active oferind solutii benefice chiar la locul de munca.
"Unul dintre factorii care afecteaza starea de sanatate a populatiei in secolul XXI este excesul ponderal. Riscurile la care sunt supuse persoanele afectate de obezitate sunt foarte mari, si uneori cu efecte dramatice. Prin demararea campaniei ReductoStart in centrele de business dorim sa aducem la cunostinta populatiei care sunt metodele de prevenire si tratare corecta a acestei afectiuni", a declarat Domnul Ovidiu Popescu, Director General Abbott Laboratories Romania SA.

www.smartfinancial.ro

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro