Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

12 Jul Top Stiri

Asociatiile din turism cer reinfiintarea Ministerului Turismului

Asociatiile patronale si profesionale reprezentative din turismul romanesc au solicitat reinfiintarea Ministerului Turismului, sau trecerea Autoritatii Nationale pentru Turism /ANT/ in subordinea primului-ministru, potrivit unui comunicat remis Rompres.
'Este ultimul ceas in care o entitate guvernamentala pentru turism mai poate sa capete acea coerenta, echidistanta si recunoastere unanima din partea mediului profesional si de afaceri, necesare pentru scoaterea turismului romanesc din criza in care se afla la acest moment', sustin reprezentantii asociatiilor profesionale din turism.
De asemenea, viitorul presedinte al ANT ar trebui sa fie numit numai dupa consultarea si cu acordul asociatiilor nationale profesional-patronale din turism, pe criterii de expertiza dovedita in turism si de verticalitate morala.
Documentul a fost semnat de presedintii Asociatiei Nationale a Organizatorilor Profesionisti de Conferinte si Expozitii, Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Federatiei Industriei Hoteliere din Romania, ai Asociatiei Nationale de Turism Rural si Ecologic si Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania.

www.rompres.ro

 

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro