Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

12 Jul Top Stiri

Turistii straini sunt interesati de Portul Bicaz

Portul Bicaz, ce apartine complexului naval si de agrement al firmei Moldoturism, continua sa fie vizitat de turistii romani si straini pentru serviciile cu specific marinaresc si cadrul natural de exceptie din zona, transmite corespondentul ROMPRES.
Cei mai multi turisti straini care si-au petrecut in acest an vacanta in Portul Bicaz provin din Franta, Germania, , Ungaria, Polonia, Italia, dar si din alte state europene.
Administratia firmei Moldoturism a realizat un program complex de investitii pentru marirea capacitatii de cazare, fiind asigurate 36 de locuri la hotelul plutitor. Pe malul Lacului Bicaz au fost instalate casute cu cate patru locuri fiecare. Aceste camere sunt prevazute cu frigidere, televizoare, bai dotate cu dusuri, chiuvete, spalator de vase si apa calda in permanenta.
Din programul de divertisment al turistilor fac parte plimbarile pe Bistrita cu navele de pasageri 'Resita' si 'Tusnad', cu o capacitate de 100 de persoane fiecare.
Parcul de hidrobiciclete a fost modernizat cu utilaje aduse din import, confectionate din fibra de sticla, stabile si rapide in comparatie cu cele vechi, care erau executate din metal. In dotarea portului mai exista trei salupe rapide, din care una de lux.
Meniul oferit turistilor este bazat pe o diversitate de produse din peste, nelipsite fiind saramura, pastravul, ciorba, pestele prajit cu mamaliga, dar si frigaruile, micii, berea, precum si alte sortimente cu specific romanesc. Turistii pot alege sa ia masa pe terasa Pescarus, pe pontoane, in restaurante.
Cu ajutorul unui videoproiector dotat cu ecran, turistii pot viziona, la cerere, filme, meciuri si videoclipuri.

www.rompres.ro

 

 

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro