Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

12 Jul Top Stiri

Proiecte pe turism pentru accesarea fondurilor structurale

Consiliul Judetean (CJ) Mures a pregatit o serie de proiecte in domeniul turismului montan, balnear, sportiv, feroviar si rural, in perspectiva accesarii fondurilor structurale.
CJ Mures a inaintat Agentiei de Dezvoltare VII Centru proiectele de modernizare a statiunilor Sovata, Sangeorgiu de Mures, Ideciu de Jos si Jabenita, prin care se doreste realizarea unui circuit de statiuni balneare prin dezvoltarea infrastructurii si a serviciilor.
Alte obiective turistice aflate in atentia CJ Mures sunt Cetatea Taraneasca de la Saschiz, Termocentrala de la Fantanele si dezvoltarea turismului feroviar pe linia ferata ingusta intre Targu Mures si Sovata.
Se mai doreste realizarea a doua trasee turistice in zona lacurilor Taureni-Zau de Campie, respectiv lacul Bezid, si construirea de campinguri pe Valea Muresului si Valea Gurghiului.
In ce priveste turismul sportiv, se intentioneaza modernizarea celor doua partii de la Sovata si Sangeorgiu de Mures si construirea a doua noi partii la Lapusna si Campu Cetatii.

www.rompres.ro

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro